E-mail adres:
Wachtwoord:

Registreren | Wachtwoord vergetenUw zaak gratis inschrijven...
LOADING...
Droomde u ook altijd al van een agenda die zichzelf vult? Nu is het mogelijk.
Afspraken Online biedt u een gratis platform aan waarmee uw klanten op een eenvoudige manier een afspraak met u kunnen maken. In tegenstelling tot de klassieke telefonische afspraken kan uw cliënteel rustig een geschikt moment uitzoeken. Verder is de drempel om online een afspraak te maken veel lager dan wanneer men de telefoon moet nemen. Eenvoudig beheer van uw afspraken, zowel door uzelf als door uw klanten? Het kan met Afspraken Online.
Wenst u elk kwartier een nieuwe klant te ontvangen met een middagpauze tussen 12 en 1? Misschien wenst u voor de ene afspraak wel meer tijd te reserveren dan voor een andere, afhankelijk van waarvoor uw klant precies een afspraak wil? Dit alles is mogelijk.
U kan elke dag apart met behulp van maar liefst 3 verschillende soorten afspraakinstellingen:
  • Blokafspraken
  • Blokafspraken volgens type afspraak
  • Afspraakmomenten vrij kiezen, los van vaste blokken
Annuleren van de afspraak

Wanneer uw klant een afspraak maakt kan het natuurlijk altijd gebeuren dat het gekozen moment toch niet zo goed uitkomt. In dit geval is het mogelijk de afspraak te annuleren, op voorwaarde dat dit binnen de door u ingestelde termijn valt. U kan per dag vrij instellen vanaf hoeveel dagen op voorhand de afspraak niet langer geannuleerd kan worden.

Groepsagenda met onbeperkt aantal medewerkers

Wanneer u werkt met meerdere medewerkers wordt het mogelijk dat uw klanten kunnen kiezen bij wie de afspraak gemaakt wordt. De agenda is per medewerker volledig apart instelbaar! Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk dat bij de ene medewerker een afspraak kan gemaakt worden voor beleggingsadvies, terwijl een andere medewerker ook boekhoudkundig advies kan geven.
Kortom, de mogelijkheden met ons systeem zijn eindeloos. Ontdek het snel zelf!
Wanneer u gebruik maakt van Afspraken Online kan iedereen u vinden. Dit kan door rechtstreeks te zoeken naar uw zaaknaam, naar uw postcode of zelfs door enkel het type van uw zaak in te geven. Het spreekt voor zich dat dit zorgt voor een veel groter cliënteelbereik.
Verder wordt er op basis van uw gegevens een persoonlijke pagina voor uw zaak gegenereerd. Met behulp van een automatisch gegenereerde kaart waarop uw locatie aangeduid is zal iedereen u weten te vinden. U kan vanaf uw eigen site een link opzetten naar deze persoonlijke pagina. Een nieuwe afspraak is voor uw klanten slechts nog 1 klik verwijderd. Handig, niet?

Geavanceerde functies voor €12,50/maand

Voor een klein maandelijks bedrag kan u gebruik maken van geavanceerde functies zoals import van uw Online Agenda in Outlook of ICal. Zo kan u de online gemaakte afspraken bekijken binnen uw favoriete applicatie. Binnen dit pakket hoort ook de integratie van Afspraken Online binnen uw eigen website. Al wat u hoeft te doen is een door ons aangeleverd stukje HTML-code plakken binnen uw eigen pagina. Binnen enkele minuten kunnen uw klanten een afspraak maken vanuit uw eigen vertrouwde website.